KOTI OTA YHTEYTTÄ ALKUAJATUKSESTA  KIRJAT  LUKEMISTO TOIMINTA KUINKA VOIMME? VIDEO TUE TOIMINTAA   KirjaluetteloKannet suuremmassa koossa.

MONITOIMINEN
AKTIIVIKIRJA

Itsekseen opiskelu
Aktiivikirja, joka sopii yksin-opiskeluun, jolloin vuoro-puhelua käydään omissa oloissa oman itsensä kanssa.

Aktiivi-ilta kotona
Pidä aktiivi-ilta kotona ystäväsi tai ystäviesi kanssa. Aktiivi-ilta ei ole tylsä! Kirjan aiheet ja kysymykset antavat oivan ja viihtyisän pohjan Aktiivi-illalle, joka kasvattaa elämännäkemystä. Pidä unohtumattomia, erilaisia iltoja.

Aktiivichatti
TIEDOKSI: Aktiivichatti ei ole toistaiseksi enää käytössä

Ilmainen opas
Saat Lukemisto-sivulta maksutta Aktiivi-illanoppaan, joka on avuksi Aktiivi-iltojen järjestäjälle ja myös niihin osallistuville.


 

Kirjakauppias:
Voit käyttää ylläolevasta linkistä löytyviä kirjan kuvia nettisivuillasi.

Muuta materiaalia ja kysymyksiä varten ota yhteyttä
 

Hannu:

Opi kuuntelemaan itseäsi 1 aktiivikirja

Keskitymme tässä kirjassa sisäisen vapauden kohentamiseen, sitä estäviin syihin ja siihen miten aitoa minuutta voi lähestyä sekä oppia kuuntelemaan.

Aidon minuuden lähestyminen vahvistaa ymmärrystä elämään, sen syihin ja elämän tarkoitukseen. Se auttaa mieltä selkeytymään ja tuo sisäistä rauhaa.

Nidottu, 15,5 x 22 cm, 48 s.
ISBN: 9789522866622

Katso Superkirja.fi:sta parhaat hinnat

HUOMAA: Tulosten saavuttaminen edellyttää asiaan paneutumista ja asian ymmärtämistä.
TIEDOKSI: Aktiivichatti ei ole toistaiseksi enää käytössä

Katso sisällysluettelo.

Tämä kirja englanniksi - This book in English
Tämä kirja ruotsiksi - Denna bok på svenska

Kirjan esipuhe

Tämä teos

Tämä teos ei kerro sinulle valmiita vastauksia. Tämä teos auttaa sinua tarkastelemaan asioita siten, että löydät sisältäsi omat vastauksesi.

Tässä teoksessa paneudutaan oman itsen kuuntelemisen kannalta katsoen perusasioihin, jotka ovat ehdottoman tärkeitä ymmärtää, jotta itseään voisi oppia kuuntelemaan lainkaan.

Alkuajatus ei tee kenestäkään omaa itseään. Alkuajatus auttaa henkilöä lähestymään aitoa minuuttaan asioita tarkastelemalla ja oivaltamalla.

Alkuajatus ei kerro miten tulee elää, millainen tulee olla, mikä on oikein tai väärin, hyvä tai huono. Kaikki nämä ovat asioita, joihin kunkin tulee vastata itse itselleen.

Tähän kirjaan on hyvä paneutua kunnolla. Ilman hyvää paneutumista tämä toimii yhtä hyvin kuin syömätön ruoka.

On hyvä tiedostaa, että henkilön sisimpään ei voi paneutua kukaan toinen, vain henkilö itse. Jos ei itse vaivaudu, mikään ei muutu, eikä mikään tule paremmaksi, huonommaksi kylläkin.

Tähän kirjaan voi paneutua perusteellisesti ja samalla ottaa askelen kohti suurempaa sisäistä vapautta. Tai tämän voi lukaista pikaisesti läpi ja menettää tilaisuutensa löytää etsimänsä.

Tämän kirjan annista suurin osa syntyy lukijan omista oivalluksista, jotka ovat tulosta hyvästä paneutumisesta ja ne ovat tämän kirjan tavoite.