KOTI OTA YHTEYTTÄ ALKUAJATUKSESTA  KIRJAT  LUKEMISTO TOIMINTA KUINKA VOIMME? VIDEO TUE TOIMINTAA


Olet vanhalla sivulla. Kyseinen kirja ei ole saatavilla. Tutustu kirjan uuteen versioon.

   KirjaluetteloKannet suuremmassa koossa.

MONITOIMINEN
AKTIIVIKIRJA

Itsekseen opiskelu
Aktiivikirja, joka sopii yksin-opiskeluun, jolloin vuoro-puhelua käydään omissa oloissa oman itsensä kanssa.

Aktiivi-ilta kotona
Pidä aktiivi-ilta kotona ystäväsi tai ystäviesi kanssa. Aktiivi-ilta ei ole tylsä! Kirjan aiheet ja kysymykset antavat oivan ja viihtyisän pohjan Aktiivi-illalle, joka kasvattaa elämännäkemystä. Pidä unohtumattomia, erilaisia iltoja.

Aktiivichatti
Sisältyy hintaan!

Kirjan hankkineille on netissä Aktiivichatti *), jossa tämän kirjan aiheita ja kysymyksiä käydään läpi yhdessä toisten kanssa. Chateissa on aina viihtyisää.
*) Sisältää ensimmäisen ostajan, yhden henkilön, osallistumisen tämän kirjan Aktiivichatteihin.

Ilmainen opas
Saat maksutta toimintaosiosta Aktiivi-illanoppaan, joka on avuksi Aktiivi-iltojen järjestäjälle ja myös niihin osallistuville.

 

Kirjakauppias:
Voit käyttää ylläolevasta linkistä löytyviä kirjan kuvia nettisivuillasi.

Lehdistö:
Tilaa maksuton lehdistön arvostelukappale kustantajalta.

Muuta materiaalia ja kysymyksiä varten ota yhteyttä
 

Hannu:

Särkyneiden sydänten aktiivikirja

Särkyneet sydämet ovat toiveiden kaaosta. Emme tarvitse sellaista. Tarvitsemme toimivia vastauksia ymmärtääksemme mitä kävi ja miksi.

Kirja paneutuu rakkauden ongelmiin tavalla, jolla voi parantaa ymmärrystä sydämenasioihin, niin ajankohtaisiin, menneisiin kuin tuleviinkin.

Ymmärrys helpottaa ja vapauttaa, kun ymmärrys on todellista, eikä toisten valmiita vastauksia tai uskottavia selityksiä.

Toimitusaika: 1 - 2 päivää
Nidottu, 15,5 x 22 cm, 48 s.
SEK 98,00

ISBN: 9789522865809

Hintaan sisältyy yhden hengen osallistuminen tämän kirjan Aktiivichatteihin.
Katso Aktiivichattien viikkokalenteri.

HUOMAA: Tulosten saavuttaminen edellyttää asiaan paneutumista ja asian ymmärtämistä.

Katso sisällysluettelo.

Kirjan esipuhe

Tämä teos

Tämä teos ei kerro sinulle valmiita vastauksia. Tämä teos auttaa sinua tarkastelemaan asioita siten, että löydät sisältäsi omat vastauksesi.

Alkuajatus ei ratkaise kenenkään ongelmaa. Ongelman ratkoo omalla kohdallaan kukin itse. Alkuajatus auttaa henkilöä lähestymään sisintään asiaa tarkastelemalla ja löytämään omat vastauksensa itse.

Niitä vastauksia ei voi kukaan toinen löytää, eivätkä mitkään ulkoiset vastaukset ole oikeita vastauksia. Vain ne vastaukset, jotka kullakin on itsellään sisällään, ovat oikeita vastauksia, joilla henkilö saavuttaa sisäisen selkeyden.

Alkuajatus ei kerro sinulle miten sinun tulee elää, millainen sinun tulee olla tai mikä on sinulle oikein tai väärin. Kaikki nämä ovat asioita, joihin sinun tulee itse vastata itsellesi.

Alkuajatus ei määrittele oikeaa ja väärää millään muulla tavalla kuin sillä, että oikea vastaus on oma vastauksesi, joka nousee sisältäsi ilman toisten sitä vääristävää vaikutusta.

Tämä kirja on työkirja, johon on hyvä paneutua kunnolla. Ilman hyvää paneutumista tämä toimii yhtä hyvin kuin syömätön ruoka.

Voit käyttää kirjaa yksin omissa oloissasi tai opintopiirin materiaalina toisten kanssa yhdessä kotona tai netissä.

Kaikki kappaleet, joissa on kysymyksiä, ovat sopivia opintopiirin aiheita. Lataa netistä maksuton Opintopiirinopas, joka kertoo miten opintopiiri antaa mahdollisimman hyvän tuloksen.

Voit paneutua kirjan aiheen ongelmaan ja samalla ottaa askelen kohti suurempaa sisäistä vapautta.