KOTI OTA YHTEYTTÄ ALKUAJATUKSESTA  KIRJAT  LUKEMISTO TOIMINTA KUINKA VOIMME? VIDEO TUE TOIMINTAA   Kirjaluetteloon
Sisäistä valoa elämäänKannet suuremmassa koossa.

Kirjakauppias:
Voit käyttää ylläolevasta linkistä löytyviä kirjan kuvia nettisivuillasi.

Lehdistö:
Tilaa maksuton lehdistön arvostelukappale kustantajalta.

Muuta materiaalia ja kysymyksiä varten ota yhteyttä
 

Hannu:

Alkuajatus - Elämän pieni käsikirja

Alkuajatus on omien vastausten löytämisen väline. Alkuajatus auttaa sisäisen ymmärtämiseen tavalla, joka selkeyttää omaa sisäistä tilaa ja aitoa omaa tahtoa. Lue lisää

Nidottu, 15,5 x 22 cm, 276 s.

ISBN 9789524982900

VAROITUS: Tämä kirja voi muuttaa elämäsi pysyvästi.

HUOMAUTUS: Vastuu kirjoitusten lukemisesta ja luetun ymmärtämisestä on lukijalla.

Katso sisällysluettelo.

Tämä kirja englanniksi - This book in English
Tämä kirja ruotsiksi - Denna bok på svenska


Katso Superkirja.fi:sta parhaat hinnat

Lukijoiden palautteita:

Jussi , Suomi

"Alkuajatuksessa on tyhjentävä ja ytimeen ulottuva viesti, joka menee hyvin perille alitajuntaan ja sen yli."

"Osittain Alkuajatukseen tutustuneena sanoisin, että Alkuajatuksessa on tyhjentävä ja ytimeen ulottuva viesti, joka menee hyvin perille alitajuntaan ja sen yli. Siinä on mestari-opetukselle ominainen raikkaus, puhtaus, suoruus ja konstailemattomuus, joka antaa sille juuri sen kuvaillun tehon. Se ei "kaartele" tyydyttääkseen lukijan (ja kirjoittajansa) uteliaisuutta, mielenkiintoa ym., eikä jää jaarittelemaan persoonan ja epäoleellisuuksien tasolle. Tämän pohjalta ymmärrän Alkuajatuksen erityisen merkillepantavana opuksena.

Polkuja on monia, mutta vain yksi tie, niin sanotusti, ja tienviitan/opetuksen/opettajan tason mittari on se kuinka puhtaasti ja tinkimättömästi elämässään ja opetuksessaan edustaa ja osoittaa "tietä", joka "on" ja johon ei siksi mikään halu, mieltymys tai mielipide sinänsä johda."


Mathi Paramanathan, diplomi-insinööri, Tukholma, Ruotsi

"Koen nyt sisälläni vapautta, jota en koskaan ennen ole kokenut."

"Aina aikuiselämäni alusta alkaen olen kokenut suuren tyhjyyden sisälläni. Olen yrittänyt täyttää sen tyhjyyden tekemällä monia eri asioita, mutta mitä enemmän rakensin hyvän näköistä ulkoista olemusta, sitä enemmän tunsin tyhjyyttä.

Kun luin kirjan Alkuajatus - Elämän pieni käsikirja, oivalsin mistä se tyhjyys johtui ja että olen itse vastuussa ongelmistani. Samalla oivalsin, että voin itse ratkaista ne ongelmat.

Kirjan avulla olen kyennyt syventymään sisäiseen todellisuuteeni, ymmärtämään sitä paremmin ja hitaasti, mutta varmasti, saanut selkeyttä mieleeni. Koen nyt sisälläni vapautta, jota en koskaan ennen ole kokenut."


Janne Saaristo, palomies, Tukholma, Ruotsi

"Riippumatta elämän tilanteesta ja suhteesta omaan itseensä, tulisi kaikkien lukea tämä kirja!"

"Tulin elämässäni tienristeykseen enkä tiennyt mihin suuntaan jatkaisin matkaa. Muistan jopa sanoneeni eräälle ystävälle, että jos en löydä kohta ratkaisuja elämääni niin se ei ole elämisen arvoista. Olin yrittänyt löytää rauhan ja harmonian eri tahoilta siinä onnistumatta.

Lapsuuteni oli huolia täynnä, vartuin perheessä jossa oli alkoholiongelmia ja sen aiheuttamia kipuja ja vaikeuksia. Siitä johtuen tuntui kuin huolet ja ongelmat olivat jollain tapaa sisääni rakennettuja ominaisuuksia ja että en koskaan tulisi voimaan hyvin.

Olen usean vuoden ajan etsinyt vastauksia lukemalla eri teoksia elämän tarkoituksesta ja filosofiasta, miettimällä ja keskustelemalla, mikä on auttanut matkaani tietyssä määrin oikeaan suuntaan, kunnes ystäväni kautta törmäsin kirjaan "Alkuajatus - Elämän pieni käsikirja".

Kirja on suoraa tekstiä eikä jätä turhia tulkinnan varoja. Olen saanut suoria neuvoja ja työkaluja itseni korjaamiseen.

Luen kirjaa toista kertaa ja ymmärrykseni kaikkeutta ja itseäni kohtaan paranee joka päivä. Se ei ole antanut valmiita vastauksia vaan auttanut minua löytämään vastaukset sisältäni ja olemaan rehellinen itselleni, mikä on ollut avain tekijä minun kohdallani.

Riippumatta elämän tilanteesta ja suhteesta omaan itseensä, tulisi kaikkien lukea tämä kirja!"


Markus, rakennusmies, Tukholma, Ruotsi

"Kirjan teksti on ikäänkuin suoraa tietoa tiedosta tietoisuuteen."

Eräs ystäväni puhui kerran sellaisesta asiasta kuin elämän totuus, mutta en ymmärtänyt häntä täysin. Silti asia jäi kiehtomaan ajatuksiani kovasti. Jossain sisälläni tiesin, että siinä oli todella jotain perää.

Sain vastikään käsiini kirjan "Alkuajatus - Elämän pieni käsikirja" ja sen avulla elämääni kuuluvat asiat alkoivat selventyä. Se on lyhyessä ajassa tehnyt minulle ihmeitä. Ihan kuin olisin päässyt pois sumusta, joka ympäröi elämääni ja elämäni kulkua. Kirjan teksti on ikäänkuin suoraa tietoa tiedosta tietoisuuteen. Minulle tämä kirja pisti todella tulta pesään.


Sami Huttunen, DI, Tampere, Suomi

"Alkuajatus toimi katalysaattorina ajatusteni ja näkemysteni selkenemiselle"

Vaikka elämässäni olisi kaiken järjen mukaan asioitten pitänyt olla hyvin, oli hyvä ammatti ja perhe, niin jostakin syystä tunsin silti tuskaa sisimmässäni. Ongelmat pyörivät päässäni enkä osannut niitä ratkoa ennen kuin Alkuajatus tarjosi minulle työkalut siihen.

Ratkaisut ongelmiini olivat koko ajan sisälläni, joten voisin kai sanoa, että Alkuajatus toimi katalysaattorina ajatusteni ja näkemysteni selkenemiselle.

Mielesi on niin vapaa kuin annat sen olla, suosittelen luettavaksi kaikille.


Voit halutessasi lähettää palautetta.