HEM ORDER KONTAKTA OM ALKUAJATUS  BÖCKER  EBÖCKER VERKSAMHET HUR MÅR VI? VIDEO DONERA   BoklistaOmslag i större format.

MULTIFUNKTIONELL
AKTIVBOK

I egen ro
Aktivboken passar bra även för att fördjupa sig i egen ro.

Insiktskvällar
Ha en Insiktskväll hemma med dina vänner. Insiktskvällen är inte tråkig! Bokens ämnen och frågor ger en utmärkt och trivsam grund för en Insiktskväll som höjer livssynen. Ha annorlunda och oförglömliga Insiktskvällar. .

Aktivchatt
Ingår i priset!

För de som har skaffat boken finns det en Aktivchatt *) på nätet, där denna boks ämnen och frå-gor behandlas tillsammans med andra. Chatten är alltid trivsam.
*)För den första köparen, en person, av denna bok ingår bokens Aktivchatt. Gäller i ett år från köpet.

Gratis guide
På hemsidan hittar du en kostnadsfri Insikskvällsguide som är till hjälp för den som håller Insiktskvällar och även för deltagarna.

 

Bokhandlare:
Du kan använda på nätet omslagets bilder.

Press:
Beställ gratis pressens exemplar av boken från förlaget.

För annat material kontakta oss.
 


Hannu:

Lär dig att lyssna på dig själv 1 aktivbok

I denna bok koncentrerar vi oss på att öka den inre friheten, förstå orsakerna till att den förhindras och hur man kan närma sig och lära sig att lyssna på sitt äkta jag.

Närmandet av det äkta jaget förstärker förståelsen av livet, dess orsaker och dess mening. Det hjälper sinnet att klargöras och ger inre ro.

Bekanta dig med ett nytt och trivsamt sätt att spendera kvällen tillsammans med andra: Insiktskväll hemma!

Leveranstid: 1 - 2 dagar
Häftad, 15,5 x 22 cm, 48 s.
SEK 98,00

ISBN: 9789522866790


I priset ingår deltagande för en person i denna boks Aktivchattar.
Se Aktivchattens veckokalender.

NOTERA: Resultat förutsätter fördjupning och förståelse av saken.

Se innehållsförteckning.

Denna bok på finska - Tämä kirja suomeksi
Denna bok på engelska - This book in English

Bokens förord

Detta verk

Detta verk ger dig inte färdiga svar. Detta verk hjälper dig att observera saker så att du hittar dina egna svar inom dig.

I detta verk fördjupar vi oss i de saker som är grundläggande när det gäller att lyssna på sitt eget jag, och som är ovillkorligt viktiga att förstå om att man alls ska kunna lära sig att lyssna på sig själv.

Alkuajatus gör inte någon till sig själv. Alkuajatus hjälper personen att närma sig det äkta jaget genom att observera saker och genom insikt.

Alkuajatus talar inte om för dig hur du ska leva, hur du ska vara, vad som är rätt och fel eller bra och dåligt. Alla dessa är saker som var och en själv behöver svara till sig själv.

Det är bra att fördjupa sig i detta verk ordentligt. Utan bra fördjupning fungerar detta lika bra som oäten mat.

Det är bra att vara medveten om att ingen annan kan fördjupa sig i personens inre än personen själv. Om man inte själv bekymrar sig över det, kommer ingenting att förändras till det bättre, däremot till det sämre.

Man kan fördjupa sig grundligt i denna bok och samtidigt ta ett steg mot större inre frihet. Alternativt kan man snabbt läsa igenom boken och förlora tillfället att hitta det man söker.

En stor del av det som boken ger föds ur läsarens egna insikter, vilka är resultatet av att man har fördjupat sig väl och de insikterna är denna boks mål.