HEM KONTAKTA OM ALKUAJATUS  BÖCKER  BIBLIOTEK VERKSAMHET HUR MÅR VI? VIDEO DONERA   BoklistaOmslag i större format.

Bokhandlare:
Du kan använda på nätet bilder som hittas från ovanstående länk.

Press:
Beställ gratis pressens exemplar av boken från förlaget.

För annat material kontakta oss.
 


Hannu:

Alkuajatus - Urtanken - Livets lilla handbok

Alkuajatus är redskapet till att hitta dina egna svar. Alkuajatus hjälper dig att förstå den inre världen på ett sätt som klargör det egna inre tillståndet och den egna äkta viljan. Läs mer

Se innehållsförteckning.

VARNING: Denna bok kan förändra ditt liv beständigt.

ANMÄRKNING: Ansvaret av skrifternas läsande och det lästas förståelse ligger hos läsaren.

Häftad, 15,5 x 22 cm, 280 s.
ISBN 9789524983747

Köp häftad bok hos:
ADLIBRIS.COM
BOKUS.COM
 

Denna bok på finska - Tämä kirja suomeksi
Denna bok på engelska - This book in English


Respons från läsarna:

Jussi , Finland

"Alkuajatus har ett uttömmande budskap som når kärnan i var sak och som väl går förbi det undermedvetna."

"Jag har delvis bekantat mig med Alkuajatus och jag skulle säga att Alkuajatus har ett uttömmande budskap som når kärnan i var sak och som väl går förbi det undermedvetna. Den har den för en mästerlig lära typiska friskheten, renheten, rakheten och uppriktigheten, som ger den precis den effekten som den beskriver. Den "snurrar inte" runt för att tillfredsställa läsarens (eller författarens) nyfikenhet, intressen m.m. och den stannar inte upp för att käbbla på personens eller oväsentligheters nivå. Baserat på detta förstår jag Alkuajatus vara en mycket anmärkningsvärd bok.

Det finns många stigar, men bara en väg så att säga, och mätaren på vägvisarens/lärans/lärarens nivå är hur rent och okompromissat den i sitt liv och i sin lära representerar och visar "vägen" som "är", och till vilken ingen önskan eller åsikt i sig leder till."


Mathi Paramanathan, Civilingengör, Stockholm

"Jag känner nu en frihet inom mig som jag aldrig tidigare har upplevt."

"Ända sedan jag kom in i vuxenlivet har jag känt en stor tomhet inom mig. Jag har försökt fylla den tomheten genom att göra en massa olika saker, men ju mer jag byggde upp en prydlig fasad utåt, desto mer tomhet kände jag.

När jag läste boken Alkuajatus - Urtanken - Livets lilla handbok insåg jag vad den tomheten berodde på och att jag själv är ansvarig för mina problem. Samtidigt insåg jag att det är jag själv som kan lösa de problemen.

Med bokens hjälp har jag kunnat fördjupa mig i och förstå min inre verklighet, och jag har sakta men säkert fått klarhet i mitt sinne. Jag känner nu en frihet inom mig som jag aldrig tidigare har upplevt."


Janne Saaristo, Brandman, Stockholm

"Oberoende av livsskede och förhållande till sig själv, borde alla läsa denna bok!"

"Jag kom i mitt liv till ett vägskäl och visste inte i vilken riktning jag skulle fortsätta min resa. Jag kommer ihåg att jag sa till en vän att om jag inte snart hittar lösningar i mitt liv så är det inte värt att leva. Jag hade försökt hitta fred och harmoni på olika håll utan att lyckas.

Min barndom var full av bekymmer. Jag växte upp i en familj med alkoholproblem och med de smärtor och problem som det orsakade. På grund av det kändes det som om problemen på något sätt vore inbyggda egenskaper och att jag aldrig skulle komma att må bra.

Jag har under flera år sökt efter svar genom att läsa olika verk om livets mening och filosofi genom att tänka och diskutera, vilket i viss mån har hjälpt mig i rätt riktning, ända tills jag genom en vän stötte ihop med boken "Alkuajatus - Livets lilla handbok".

Boken är rak text och lämnar inte plats för onödig tolkning. Jag har fått direkta råd och verktyg till att rätta till mig själv.

Jag läser boken för andra gången och min förståelse av alltet och mig själv förbättras varje dag. Den har inte gett färdiga svar utan har hjälpt mig att hitta svaren inom mig och med att vara ärlig mot mig själv, vilket har varit nyckelfaktorn när det gäller mig.

Oberoende av livsskede och förhållande till sig själv, borde alla läsa denna bok!"


Markus, Byggnadsarbetare, Stockholm

"Bokens text är liksom rak information om information som leder till medvetenhet."

En vän till mig pratade en gång om en sådan sak som livets sanning men jag förstod inte honom helt. Ändå fortsatte saken att fängsla mina tankar mycket. Någonstans i mitt inre visste jag att det ligger någonting i det.

Jag fick nyligen tag på boken "Alkuajatus - Livets lilla handbok" och med dess hjälp började saker som hör till mitt liv att klarna upp. Den har på kort tid gjort under för mig. Precis som om jag skulle ha kommit ut ur en dimma som omringade mitt livs framskridande. Bokens text är liksom rak information om information som leder till medvetenhet. För mig satte denna bok verkligen fart på saker och ting.


Sami Huttunen, Civilingengör, Tampere, Finland

"Alkuajatus fungerade som en katalysator för mina tankars och synsätts uppklarnande."

Trots att alla saker i mitt liv enligt all vett borde ha varit bra, jag hade ett bra yrke och familj, så kände jag av någon anledning ändå smärta i mitt inre. Problemen snurrade runt i mitt huvud och jag kunde inte lösa dem innan Alkuajatus erbjöd mig verktygen till det.

Lösningen på mina problem fanns hela tiden inom mig, så att jag skulle väl kunna säga att Alkuajatus fungerade som en katalysator för mina tankars och synsätts uppklarnande.

Ditt sinne är så fritt som du låter det vara. Jag rekommenderar alla att läsa denna bok.


Du kan skicka till läsarberättelser din egen berättelse.