KOTI TILAUS OTA YHTEYTTÄ ALKUAJATUKSESTA KIRJAT SÄHKÖKIRJAT  TOIMINTA  KUINKA VOIMME? VIDEO LAHJOITUKSETOivallusillan ohjaajankurssi   Toimintakalenteri   Oivalluspäivät   Oivallusilta

Oivallusillan ohjaajankurssi antaa valmiudet toimia Alkuajatuksen vapaaehtoisena avustajana, Oivallusillan ohjaajana. Ohjaajana toimiminen on vapaaehtoista. Kurssi ei sido mihinkään.

Oivallusillan ohjaajankurssilla tarkastellaan mm. mitä ja miksi Alkuajatus on, mitä Oivallusillat ovat, miten Oivallusiltoja suoritetaan ja kuinka Alkuajatuksesta tiedotetaan.

Kurssi selkeyttää osallistujalle Alkuajatuksen olemusta ja tarkoitusta. Se auttaa omalta osaltaan myös sisäisen selkeyden kasvattamisessa ja Alkuajatuksen ymmärtämisessä.

Ohjaaja auttaa sekä itseään että toisia Alkuajatukseen paneutumisessa ja sisäisen vapauden kasvattamisessa.

Ohjaajat saavat Alkuajatuksen vapaaehtoisten avustajien yhteisösivustolta Oivallusiltojen aiheita ja tarpeen mukaan opastusta sekä voivat käyttää mm. jäsensivuston foorumeita.

Kurssien järjestäjä on Tukholman Alkuajatus-yhdistys. Kurssit ovat suomenkielisiä.

Lisää sähköpostiosoitteesi postituslistaan, niin saat tiedotteita Alkuajatuksen tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

Suositus: On suositeltavaa, että ohjaajakurssille osallistuva osallistuu yhden tai useamman kerran Oivalluspäiville tai Oivallusiltoihin, ennen ohjaajankurssia. Se auttaa ymmärtämään ohjaajan roolia ja ohjaajankurssin sisältöä helpommin. Tämä ei ole vaatimus, tämä on suositus.


OIVALLUSILLAN OHJAAJAN KURSSIT SUOMEKSI
Olen kiinnostunut kursseista:

Helsingissä

Tampereella

Petäjävedellä/Jyväskylässä